Trabzonspor'da değişim zamanı! İşte Gaziantep FK maçı muhtemel 11'i

Trabzonspor, Süper Lig'de 6. haftada Gaziantep FK'ya konuk olacak. İşte maç öncesi son gelişmeler ve muhtemel 11...

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek.

23 Eylül Pazartesi günü Kalyon Stadı'nda oynanacak olan müsabaka 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Trabzonspor'da tek hedef 3 puan

Ligde oynadığı 4 karşılaşmadan da beraberlikle ayrılan ve sezona istediği gibi başlayamayan Trabzonspor, Gaziantep FK deplasmanından 3 puan ile dönerek çıkışa geçmek istiyor.

Gaziantep FK ile 14. randevu

Bordo mavili takım Gaziantep FK ile daha önce 13 kez karşı karşıya gelirken söz konusu maçlarda mağlubiyet almadı. Trabzonspor, Gaziantep FK müsabakalarında 9 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti.

İki takım arasında oynanan son müsabakayı Trabzonspor, 4-2 kazanmıştı.

Trabzonspor'da 4 eksik var

Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Enis Destan ve Savic ile henüz fiziksel olarak hazır hale gelmeyen Hüseyin Türkmen, Gaziantep FK deplasmanında görev yapamayacak. Öte yandan kırmızı kart cezalısı olan Visca da bu müsabakaya oynayamayacak.

Trabzonspor'un Gaziantep FK maçı muhtemel 11'i

Bordo mavili takımın, Gaziantep FK maçına Uğurcan, Pedro, Serdar, Denswil, Eren, Okay, Mendy, Cihan, Bardhi(Cham), Nwakaeme, Banza 11'i ile çıkması bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri