Trabzonspor'da Denis Dragus "Üzerimdeki baskıyı attım"

Trabzonspor'da Denis Dragus, uzun bir aranın ardından Romanya Milli Takımı ile ağları sarstı.

Trabzonspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Denis Dragus, uzun bir aranın ardından Romanya Milli Takımı ile ağları sarstı.

UEFA Uluslar Ligi'nde mücadele eden Romanya, J Grubu'ndaki 4. maçında Litvanya’ya konuk oldu. Romanya, zorlu geçen mücadeleyi Dragus’un attığı golle 2-1 kazanmayı başardı.

Trabzonspor formasıyla Süper Lig’de 7 maça çıkan Denis Dragus, henüz gol sevinci yaşayamamıştı. Ancak Romanya Milli Takımı'nda gol özlemini dindirdi.

"Bu Golü Kızlarıma Adıyorum"

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Denis Dragus, gol atmanın kendisi için büyük bir moral kaynağı olduğunu belirtti. Dragus, "Galip geldiğimiz ve gol attığım için mutluyum, üzerimdeki baskıyı attım. Gol atmayı çok istiyordum, özellikle de kızımın doğum günü olduğu için. Bu golü kızlarıma adıyorum. Umarım böyle devam ederiz ve kazanmaya devam ederiz." ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri