Trabzonspor'da Denswil için Konyaspor maçının önemi ayrı!

Trabzonspor'da Denswil dalya demeye hazırlanıyor.

Trabzonspor'un Surinam asıllı Hollandalı oyuncusu Stefano Denswill, dalya demeye hazırlanıyor.

Yıldız oyuncu, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanacak olan Konyasqpor maçında forma giymesi halinde bordo-mavili takımla 100'ncü maçına çıkacak.

Trendyol Süper Ligin 7. haftasında sahasında Konyaspor'u konuk edecek olan Trabzonspor'da, savunma oyuncusu Denswil'ı , dalya heyacanı sardı, Karadeniz ekibinde 4. sezonunu geçiren oyuncu hafta sonu oynanacak olan maçta forma giymesi halinde Trabzonspor ile 100'ncü maçına çıkacak.

Savunma oyuncusu Trendyol Süper Lig'de 78, Türkiye Kupası organizasyonlarında 7 ve Avrupa Kupası organizasyonlarında ise 14 maça çıkarak bordo-mavili formayı 99. kez terletti. Söz konusu maçlarda ise 4 gol ve 4 asist yaptı.

Denswil, Belçika ekiplerinden Clup Brugge'nin arrdından en çok formayı Trabzonspor'da giydi. Belçika ekibinde 199 maça çıkan oyuncu bordo-mavili ekipte 100'ler kulübüne giren yabancı oyuncular arasına da adını yazdırmış olacak.

100 maçı aşan isimlerde rekor Yattara'nın

Dönemin Başkanı Özkan Sümer tarafından bordo-mavili takımın bünyesine katılan Yattara, 2003-2004 ve 2010-2011 sezonları arasında 8 sezon Trabzonspor formasını giydi. 232 kez bordo-mavili renkleri terleten Yattara, 39 gol imza attı. Futbol oynadığı 13 yılın 8 yılını Trabzon'da geçirdi.

Karadeniz ekibinin unutulmaz oyuncuları arasına giren Yattara'yı ise, Colman 161 maç, Alanzinho 140, Shota 121, Pereira 114 maç ve kaleci Petkovic 103 maça çıkarak 100 maçı aşan yabancı oyuncular listesindeki yerini aldı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri