Trabzonspor'da Draguş'a moral terapisi! Takım seferber oldu

Trabzonspor'da Kayserispor maçında performansı ile tepki çeken Draguş için takım arkadaşları adeta seferber oldu.

Trabzonspor’da, taraftar tepkisi sonrası morali bozulan Denis Draguş için takım arkadaşları adeta seferber oldu. Özellikle Umut Bozok, Rumen oyuncuya destek vererek onun motivasyonunu yükseltmeye çalıştı.

"Bir gol her şeyi değiştirir"

Kayserispor maçında gösterdiği performans nedeniyle bazı taraftarların tepkisini alan Denis Draguş, büyük bir üzüntü yaşadı. Maç sonrası soyunma odasında duygusal anlar yaşayan Rumen oyuncunun yanına ilk giden isimlerden biri Umut Bozok oldu. Daha önce benzer bir durumla karşılaştığını belirten Bozok, takım arkadaşına moral verici sözlerle seslendi: “Bir gol her şeyi değiştirecek. Sen çok özel bir oyuncusun,” diyerek Draguş’u motive etti.

Şenol Güneş'ten net mesaj

Teknik direktör Şenol Güneş de Draguş’a olan güvenini net bir şekilde ortaya koydu. Tecrübeli hoca, genç oyuncunun yeteneklerinden emin olduğunu dile getirerek, “Kendisine söyledim; yeteneklerin var, fizik gücün var, çabukluğun da var. Eksiklerin olabilir ama bunların üstesinden gelmek senin elinde. Bir santrfor olarak hareketli bir futbolcusun. Çok çalışarak bu olumsuz durumdan çıkabilirsin, aksi takdirde burada olamayacaksın,” ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri