Trabzonspor'da Finalspor maçına damgasını vuran Can Uğur Öğüt: "Tehlikeli bir takımız"

Trabzonspor Basketbol Takımı'nda Can Uğur Öğüt, Finalspor karşısında alınan galibiyet sonrası Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Basketbol Takımı, TBL'de 5. hafta mücadelesinde Finalspor'u konuk etti.

Bordo mavililer, Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanan müsabakada rakibini 70-66 mağlup ederek bu sezonki 2. galibiyetini aldı.

Trabzonspor'da Finalspor'a karşı 20 sayıyla maçın en skorer ismi olan Can Uğur Uğut, mücadele sonrası Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a açıklamalarda bulundu.

"Arkadaşlarımı kutluyorum"

Yeni bir takım olduklarını ifade eden Can Uğur Öğüt, "Geç kurulduk. Transferler oldu. Beraber idman yapmalıyız. Maç içinde kopukluklar olabildiğini biz de fark ediyoruz. Bugün zor oldu ama en azından kazanmasını bildik. Geri düştük ama bırakmadık. Herkesin eline ayağına sağlık. Arkadaşlarımı kutluyorum. İyi savunma yapınca hücuma daha fazla motive olabiliyorsunuz. Tehlikeli bir takımız. Ofansif yönden güçlüyüz. Kazandığımız için mutluyuz. Umarım böyle devam ederiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri