Trabzonspor'da flaş ayrılık mı gelecek? O futbolcunun yeni adresi...

Trabzonspor'da ayrılık sinyalleri veren Taxiarchis Fountas, ülkesine dönebilir.

Trabzonspor'un Yunan orta saha oyuncusu Fountas'a Yunan kulüpleri talip olduğu iddia edildi.

İlk resmi maç kadrosuna dahil edilmeyen Yunan oyuncunun, takımdan ayrılabileceği yönünde açıklamalar yapılmıştı.

Fountas, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kamptan ayrılması gerektiğinin kendisine bildirildiğini söyledi. Yunan oyuncu, "Tüm seçeneklere açığım ama 8 yıldır memleketimden uzaktayım. Aslında karım ve ben Yunanistan'a geri dönmek istiyoruz," ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise yaptığı açıklamada, transfer sürecinde gelen ve giden oyuncuların olabileceğini belirtti. Avcı, "Fountas çok iyi bir oyuncu, özellikle Şubat ve Ocak aylarında eksik kaldığımız dönemlerde bize çok yardımcı oldu. Bugün itibariyle kadro rekabeti ve transfer süreci devam ediyor. Bu nedenle böyle bir tasarruf yapabiliriz. Bundan sonraki süreci, Fountas'ın ve kulübün menfaatleri doğrultusunda yöneteceğiz," dedi.

Trabzonspor ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Fountas ile bazı Yunanistan Süper Lig'i ekibi Aris ve Yunan takımlarının ilgilendiği ve yakın zamanda temasa geçeceği öne sürüldü. Oyuncunun Trabzonspor ile yakın zamanda görüşme gerçekleştirmesi ve kulübün duruma göre Fountas'a kolaylık sağlaması bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri