Trabzonspor'da forma giymişti! Yeşil sahalara veda etti

Bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Ferhat Öztorun, futbolu bıraktığını açıkladı.

Trabzonspor'un eski oyuncusu Ferhat Öztorun, futbolu bıraktığını açıkladı.

37 yaşındaki deneyimli oyuncu 19 yıl boyunca Trabzonspor, Galatasaray Manisaspor, Trabzonspor, Orduspor, Başakşehir FK, Konyaspor, Tuzlaspor ve son durağım Pendikspor'da forma giymişti.

Ferhat Öztorun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kariyerini sonlandırdığını duyurdu.

Öztorun, konuya ilişkin şu ifadelere yer verdi;

"Bugün sizlere resmi olarak 19 yıllık profesyonel futbolculuk kariyerimi sonlandırma kararımı duyurmak istiyorum. İlk adımlarımı attığım Galatasaray altyapısından, profesyonel futbolculuk kariyerime başladığım Galatasaray A Takımı ve sonrasında sırasıyla Manisaspor, Trabzonspor, Orduspor, Başakşehir FK, Konyaspor, Tuzlaspor ve son durağım Pendikspor takımlarının formasını terlettiğim yolculuğum boyunca yaşadığım tüm anıları, kazandığım dostlukları ve öğrendiğim dersleri büyük bir minnet ve gururla hatırlayacağım.

Bu süreçte üzerimde emeği olan ve birlikte çalıştığım tüm antrenörlerime, saha içinde ve dışında birlikte mücadele ettiğim bütün futbolcu arkadaşlarıma ve kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Sevgili ailem, her anımda yanımda olduğunuz ve her zaman olmaya devam ettiğiniz için teşekkür ederim. Futbolun içinde farklı alanlarda yer alarak tecrübelerimi genç nesillere aktarmaya devam edeceğim. Hepinize en içten sevgilerimi sunuyorum"

Kariyerinde 358 maça çıkan Ferhat Öztorun, Trabzonspor Süper Kupa şampiyonluğu, yaşamıştı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri