Trabzonspor'da forvet transferi çıkmazı

Trabzonspor, forvet bölgesi için transferde çıkmaza girdi.

Trabzonspor transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kadrosuna en az 1 orta saha, 1 forvet ve 1 stoper transferi yapmayı planlayan Bordo-mavililerde gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Yeni sezon öncesi, Dragus, Nwakaeme, Ozan Tufan, Barisic, Lundustram, Cihan Çanak, Malheiro ve Savic ile anlaşan Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bordo-mavililerde orta saha ve stoperde alternatif isimlerle görüşmeler devam ederken Forvet bölgesi için görüştüğü 2 isimin cephelerinden gelen olumsuz açıklamalar Trabzonspor'u çıkmaza sürükledi.

ONUACHU'NUN SON DURUMU

Bordo mavililerde Başkan Doğan, Nijeryalı oyuncu için İngiliz ekibinin 10 milyon Euro'da direttiğini kaydederken, kendilerinin ise 7 milyon Euro'ya kadar çıktıklarını ve teklif sonrası beklemeye geçtiklerini kaydetmişti.

"YANINA BİLE YAKLAŞMADI"

Southampton cephesinden de Onuachu'nun durumu hakkında ise çarpıcı açıklamalar geldi. İngiliz ekibinin Teknik Direktörü Russell Martin, Onuachu'ya yönelik açıklamalarda bulundu.

Martin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Paul için bir teklif aldık ve bu teklif kulübün değerlemesinin yanına bile yaklaşmadı. Bildiğim kadarıyla bir transfer talebi olmadı. Bana farklı bir şey söylenirse size de söylerim. O sıkı çalışıyor. Henüz oynamaya hazır değil. Pazar gününden beri geri döndü, bu yüzden bekleyip göreceğiz." ifadelerini kullandı

Bordo-mavililerin bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Weghorst, transferine kız arkadaş engeli yaşandı.

WEGHORST'UN SON DURUMU

Trabzonspor'un renklerine bağlamak istediği Weghorst'un menajeri yaptığı açıklama ile transferin zora girdiğini açıkladı.

KIZ ARKADAŞ ENGELİ

Oyuncunun menajeri Mithat Halis, Weghorst'un kız arkadaşının kentte yaşamaya sıcak bakmadığını belirterek 'Trabzonspor'un Weghorst'a ilgisi yeni değil, ama bu iş olmuyor. Weghorst'un eşi Trabzon'da yaşama fikrine sıcak bakmıyor. İkna edemediler. Keşke olsa, ama istemiyorlar. Weghorst'un Trabzon'a gelmesini benden daha çok isteyen kimse olamaz, çünkü transferden onu Beşiktaş'a getirdiğimden daha fazla para kazanırım" ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri