Trabzonspor'da genç yıldız ilk 11'de

Trabzonspor'un St.Gallen maçı ilk 11'i belli oldu.

Yoluna UEFA Konferans Lig'inde devam eden Trabzonspor, Play-off turunda İsviçre ekibi St. Gallen'e konuk olacak.

Bu akşam 22:00'da başlayacak mücadelenin ilk 11'i belli oldu. Bordo-mavililerin forvetinde ise 22 yaşındaki genç yıldız Enis Destan yer alacak.

Henüz kemik kadrosunu oluşturamayan Trabzonspor'da, kadroda yapılan değişiklikler sürüyor. Oynadığı 5 resmi maçta Dragus ile forvet hattını şekillendiren Trabzonspor’da, pivot forvet eksikliği belirgin şekilde hissediliyor. Bu durum, takımın hücum hattında

İsviçre'nin St. Gallen ekibine konuk olacak Trabzonspor'da, ilk 11 merakla bekleniyordu. Bu hafta gerçekleştirilen antrenmanlarda 22 yaşındaki genç oyuncu Enis Destan'ı yakından takip eden teknik direktör Abdullah Avcı, genç oyuncuyu ilk 11'de başlattı.

Trabzonspor'un St. Gallen maçı 11'i şu şekilde;

Uğurcan, Ozan, Savic, Denswil, Barisic, Mendy, Okay, Visca, Bardhi, Orsic, Enis.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Trabzonspor'un genç yıldız adayı, geçen sezon forma şansı bulduğu 38 mücadelede 1730 dakika süre alabildi. Destan bu karşılaşmalarda 12 gol 5 asist kaydetti.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri