Trabzonspor'da geri sayım başladı! Tamam mı? Devam mı?

Trabzonspor'da beklenmedik başlangıcının ardından moral arayışını sürdürüyor.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nden erken elenmesi ve Trendyol Süper Lig'deki beklenmedik başlangıcının ardından moral arayışını sürdürüyor.

Yeni sezona istediği gibi başlayamayan Bordo-Mavililer, UEFA Konferans Ligi'nde yoluna devam ederek moral bulma hedefinde.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde UEFA Konferans Ligi play-off turunda karşılaşacağı St. Gallen ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Trabzonspor, antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.

HEDEF TURU ATLAMAK

Bordo-Mavililer, 22 Ağustos Perşembe günü saat 22.00'de İsviçre deplasmanında St. Gallen ile kozlarını paylaşacak. Bu önemli karşılaşmayı kazanarak moral depolamayı amaçlayan Trabzonspor, rövanş mücadelesini ise 29 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de kendi evinde, Trabzon'da oynayacak.

Süper Lig'in 2. haftasında bay geçen ve 3. haftadaki maçı ertelenen Trabzonspor, tüm dikkatini UEFA Konferans Ligi'ne odaklamış durumda.

SÜPER LİG'DEKİ 2. MAÇ 1 EYLÜL'DE

Bordo-Mavililer, Avrupa'daki başarılarını sürdürerek hem taraftarlarını sevindirmek hem de sezonun geri kalanı için moral kazanmak istiyor.

Trabzonspor'un Trendyol Süper Lig'deki serüveni ise 1 Eylül'de Eyüpspor ile oynayacağı mücadele ile devam edecek.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri