Trabzonspor’da gözler yarına çevrildi! “Dönüm noktamız”

Trabzonspor, yarın RAMS Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Milli arada yoğun bir antrenman programı ile hazırlıklarına devam eden Trabzonspor, yarın RAMS Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Bordo-mavililer, sakat oyuncuların büyük kısmının geri dönmesiyle neredeyse maça tam kadro ve yüksek bir motivasyonla sürdürdüğü hazırlıkları tamamladı.

Milli Ara Trabzonspor İçin Fırsat Oldu

Milli ara, sakatlıklarla mücadele eden Trabzonspor için adeta bir nefes alma fırsatı yarattı. Birçok oyuncusunun sakatlıkları sebebiyle eksik olduğu dönemde, bu süreç teknik ekip ve futbolculara toparlanma imkanı sundu. Çift antrenmanlarla geçen bu arada, sakat oyuncuların büyük bir kısmı takıma geri dönerken, Başakşehir maçına hazırlıklar tam motivasyon ile yapıldı.

Şenol Güneş: "Bu Maç Dönüm Noktamız"

Teknik direktör Şenol Güneş, RAMS Başakşehir maçı öncesinde yaptığı açıklamada maçın önemine vurgu yaparak, "Bu maç bir ölçüde dönüm noktamız. Bu maçı kazanmamız, sonraki müsabakalar için kırılganlığımızı gidermemiz adına büyük önem taşıyor" dedi.

Tecrübeli teknik adam, takımının hazırlık sürecinden memnun olduğunu belirterek bu motivasyonla sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri