Trabzonspor'da gözler yıldız isimde! Şenol Güneş çok güveniyor

Trabzonspor'un gol umudu Simon Banza.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un gol yollarındaki en büyük umudu Simon Banza olacak. Bordo-mavililerin zirve yolunda kiritik bir rol üstlenecek olan oyuncuya teknik direktör Şenol Güneş'de güveniyor.

Sezon başında Portekiz'in Brafa takımından 2 Milyon Euro karşılığında transfer edilen Simon Banza, 3 maçta forma giydi. 260 dakikada sahada kalan oyuncu 2 gol atarak, bordo-mavililerin ligde ilk galibiyet almasından önemli bir rol oynadı.

Geçen sezon Braga formasıyla 28 maçta 21 gol atarak önemli bir performans ortaya koyarak dikkatleri üzerine çeken Banza, özellikle bordo-mavili forma ile yakaladığı form grafiğiyle taraftarların umutlarını artırmış durumda. Hızı ve bitiriciliğiyle dikkat çeken Banza, Trabzonspor'un zirve hedeflerinde kilit bir rol oynayacak. Şenol Güneş ise golcü oyuncunun arzusundan ve performansından oldukça memnun.

Rakip defansların korkulu rüyası olacak
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hatayspor ile deplasmanda oynanacak olan kritik mücadelede oyuncusuna güveniyor. Kariyerinde yer alan takımlarda önemli işlere imza atan Banza, bordo-mavili takımda şuana kadar oynadığı 3 maçta takımın en skorer oyuncusu konumunda. Savunmayı yoran performansıyla dikkat çeken oyuncu rakip defansların korkulu rüyası haline geleceğinin sinyallerini veriyor.

Güneş'i umutlandırıyor
Simon Banza, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in oyun planları arasında önemli bir yere sahip. Bordo-mavililerin, toparlanma sürecinde önemli işlere imza atması beklenen Simon Banza'nın fiziksel gücü ve oyun zekası Güneş'i gol yollarında umutlandırıyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri