Trabzonspor'da "Güneş henüz doğmadı! Hedef o maç

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, aklındaki oyunu göstermek istiyor.

Trabzonspor, yeni sezona beklentilerin altında bir performansla başlamasının ardından teknik direktör değişikliğine giderek Şenol Güneş ile anlaşmaya varmıştı. Tecrübeli teknik adam, bordo-mavililerin başında çıktığı ilk maçta sahaya agresif ve etkili bir Trabzonspor çıkardı. Taraftarın da desteğiyle maça hızlı bir başlangıç yapan Trabzonspor, Şenol Güneş’in oyun anlayışını sahaya yansıtmayı başardı.

Ancak talihsiz bir kırmızı kart sonrasında takım 10 kişi kaldı ve bu durum Trabzonspor'un oyun planını mecburen değiştirmesine neden oldu. Defansif bir oyuna geçen bordo-mavililer, maçı bu şekilde tamamlamak zorunda kaldı.

Şenol Güneş: "Böyle Bir Oyun Planlamamıştık"

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, kırmızı kartın oyunun gidişatını değiştirdiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Oyuna başlarken başka bir planımız vardı. Böylesine bir oyunu düşünmedik." Tecrübeli teknik direktör, oyuncularının eksik kalmalarına rağmen verdikleri mücadeleden memnun olduğunu da vurguladı.

Trabzonspor, Kayserispor Maçına Hazırlanıyor

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor, 19 Eylül Perşembe günü saat 20.00'de Papara Park'ta Kayserispor'u konuk edecek. Bu karşılaşma öncesi bordo-mavililer hazırlıklarını sürdürüyor. Şenol Güneş’in takımın antrenmanlarında her oyuncuyu yakından takip ettiği ve Kayserispor maçında kafasındaki oyunu gerçekleştirmek istediği öğrenildi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri