Trabzonspor'da Güneş net mesajı verdi! "Bu şekilde devam edemeyiz"

Yeni sezona istediği gibi başlayamayan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, eksikliklere yönelik açıklamalarda bulundu.

Yeni sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor, teknik direktör değişikliğine gitmiş ve Şenol Güneş ile anlaşma sağlamıştı.

Bordo-mavililerin Güneş, ile çıktığı 2 mücadeleden de beraberlik ile ayrıldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, takımdaki eksikliklere yönelik net ifadeler kullandı.

Güneş, oyuncularının yaptığı hataları net bir şekilde dile getirirken, "Ancak öyle bir top atıyoruz ki, sanki rakip bizim takımın parçası. Bu çok kötü bir görüntüydü. Oyuncularımın kalitesini ve becerisini bildiğim için, sahada onları göremedim," sözleriyle performansa dair hayal kırıklığını dile getirdi.

"Sakatlıktan Dönen Oyuncu Daha Umutlu, Bu Çelişkili"

Sözlerine devam eden tecrübeli teknik adam, sakatlıktan çıkan bir oyuncunun sahada daha umutlu bir görüntü vermesini çelişkili bulduğunu belirterek, "Sürekli idman yapan ve oynayan oyuncularımızın verimsizliğini neye bağlayabiliriz? Diğer maçın yorgunluğuna mı, düşünce olarak hazır olmadıklarına mı? Sorumluluk alırken farkında değildiler," dedi. Güneş, oyuncularının kötü olduğunu düşünmediğini, ancak yapılan hataların mutlaka düzeltilmesi gerektiğini vurguladı.

"Lig Bunu Kaldırmaz"

Dördüncü beraberliklerini almış olmalarının kabul edilemez olduğunu söyleyen Güneş, "Böyle bir takım ligde oynayamaz. Lig bunu kaldırmaz. Dördüncü beraberliğimiz bizim için iyi bir şey değil. Çünkü bu şekilde devam edemeyiz," sözleriyle takımdan daha farklı bir oyun beklediğini belirtti. Güneş, takımın potansiyelini bildiğini ve oyuncularından çok daha fazlasını beklediğini ifade etti.

"Sorumluluk Benim"

Güneş, tüm sorumluluğu üzerine alarak, "Burada sorumluluk tabii ki benim. Giren çıkan toplam 16 oyuncuya bakarsak, 12-13 oyuncumuz düşündüğümüzün gerisindeyse, o maçı kazanmak mucizeye kalır. Bugün mucize de olabilirdi," dedi.

Şenol Güneş, oyuncularının kısa sürede toparlanacağına inandığını belirterek, takımın yeniden başarılı sonuçlar alacağına dair umutlu olduğunu söyledi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri