Trabzonspor'da Güneş'ın çıkış hesapları! Hatayspor maçına ayrı bir önem veriyor

Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor, Hatayspor deplasmanından da galibiyete alarak çıkışa geçmek istiyor.

Trendyol Süper Lig'de. kötü gidişata Konyaspor karşısında alınan 3 puan ile dur diyen Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, toparlanma sürecinin daha hızlı gelişmesi adına Hatayspor karşısında alınacak galibiyete büyük bir önem veriyor. Güneş, Hatayspor maçını kazanmaları halinde birçok konunun daha olumlu ilerleyeceğini belirtti.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Hatayspor'un konuğu olacak. Lig'de üst üste alınan 5 beraberliğin ardından sahasında Konyaspor'u 3-2 mağlup ederek kötü gidişata dur diyen bordo-mavililerde teknik direktör Şenol Güneş, yükselişe geçme adına zorlu müsabakayı dönüm noktası olarak görüyor.

Tecrübeli teknik direktör, oyuncularını Hatayspor maçına hem fiziksel hem de zihinsel olarak hazırlayarak sahadan galip ayrılmayı planlarken, bordo-mavili taraftarlarda alınacak galibiyetle kötü günlerin geride kalmasını bekliyor.

Milli araya moralli girmek istiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hatayspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Milli araya moralli girmek isteyen ve alınacak galibiyetle toparlanma sürecini daha hızlı geçiş yapmak isteyen tecrübeli teknik adam sakat oyuncularında bir an önce takıma dönmesini bekliyor.

Milli arayı, hazırlık dönemi şeklinde geçirmeyi planlayan Güneş, haftayı 3 puanla kapatmaları halinde önemli bir aşama kaydedeceklerini oyuncularına aktarıyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri