Trabzonspor'da Güneş'ten flaş sözler! "Dikine oyun..."

Trabzonspor'da Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları devam ediyor.

Bordo mavili takımda Mehmet Yılmaz Tesisleri'nde şu sıralarda yapılan antrenmandan önce teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Güneş'in açıklamaları şu şekilde;

Bildiğiniz gibi takımın yarısı yok. Yarın da iki antrenman yapacağız. Pazar günü izin, Pazartesi gününden sonra devam edeceğiz.

Arkadaşları tanımaya çalışıyoruz. Antrenman içeriklerini, varsa eksiklere göre ayarlıyoruz. Şu an oyuncuların çoğu yok. Çalıştığım arkadaşlar gayet iyi, bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bireysel olarak durumlarını ayrıca konuşuruz.

Dünkü çalışmadan memnunum. Zaman zaman kontrol pas ve tek toplarla daha iyi oynayıp, serbest oyunda daha yanlış oynadıklarını görüyorum. Bu bizim için önemli bir işaret. Bugün antrenmanda dikine oyunları, baskıları ve temaslı oyunları işleyeceğiz.

Milli takımdan gelen oyuncuların durumlarına bakacağız. Beşiktaş, Kayseri ve Gaziantep maçları var. Hazır oyuncuları oynatıp 3 maçtan iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Kamuoyunun beklentisini biliyoruz. Güzel sonuç ve coşkulu oyun bekleniyor. Oyunculara da söylüyorum. Herkesin gurur duyacağı bir takım için ellerinden geleni yapmalılar.

Her türlü eleştirilere saygı duyacağız. Futbol adına gösterecek her yol dikkate alınacak. Kısır çekişme ve olumsuzlukların gündeme gelmesinin Trabzonspor'a faydası yok. Yeni sayfa açarak işimizi yürüteceğiz.

Takımda sorun olduğu doğru. Hem oyun hem de sonuç olarak sorunları çözmeye çalışacağız. Futbolcular da oynanan oyundan memnun değil. Sorunu herkes görüyor, işimiz kolay o zaman. Daha fazla hücumu düşünen ve dikine oynayabilen bir takım istiyoruz. Eldekilerle kadro oluşturmaya çalışacağız. Eldeki oyuncularla yapamazsak sonra farklı şeyleri düşünürüz.

Trabzonspor'un, tarihinde uzun yıllar hak ettiği halde şampiyonlukları kupa olarak taçlandıramadığı dönemler var. Bunu taçlandırdı bu camia. Ama orada kalınmıyor. Bugün de tartışılır duruma düştük. Sıkıntılar oldu. Başarısızlığı nasıl aşacağımızı söyleyeceğiz ve aşacağız.

Abdullah Hoca ile görüştüm. Yeni dönemde yeni bir ekip yaparak biz çalışacağız. Trabzonspor'da değişiklikler olacak ama Trabzonspor hep burada kalacak. Kulübün yaşaması ve başarısı önemli. Başarısızlık moral değerlerini şehirde düşürüyor. Taraftar şunu bilsin: İyi bir Trabzonsporlu bulunduğu durumdan mutlu değilse ben de değilim. Takıma sahip çıksınlar. Futbolculara destek olsunlar.

Göreve başladık. İnşallah uzun yıllar kalırım. Olumsuzluk yok ama tek eksiğimiz sonuçlar. Biz de mümkün oldukça saha içinde kalacağız. Halkın içindeyiz, yine öyle olacak. Görevim var, onu da iyi yapacağız.

Teknik ekip konusuna bakacağız. Bir yardımcı antrenör daha durumumuz var. Performansı antrenörü, analiz ve kaleci antrenörü var. 2-3 kişi alabiliriz. Onları bu hafta içinde hallederiz. Şu an bir sorun yok. Futbolcu sayısı az olduğu için bir eksiklik olmaz.

Kulüpte güzel şeyler yapılmış. Tesisleri görüyorsunuz. Zeminler de fena değil. Çalışma alanları, analiz bölümleri. Yapanlara teşekkür ediyorum. Trabzonspor zaten büyük bir kulüp ama Türkiye'nin dışında daha büyük bir kulüp olması için uğraşacağız. Hem Türkiye'de hem de dünyada ses getirmiş bir takımız. Tekrar yapabiliriz. Hayalim var. Altyapıdan oyuncu çıkartıp geliştirip yarıştırmak. Aynı zaman da dışarıdan da futbolcular almak. Büyük kulüpseniz bunları yapacaksınız.

Transfer konusu daha sonra. Şu anda elimizdekilerle yürütmeye çalışacağız. Mutsuz oyuncu gitsin zaten. Alacaklarımız bize uygun olmalı. Yeni bir sorun çıkmamalı. Mümkünse eldeki kadroyu değerlendirip, eğer iyi oyuncu varsa onu alalım. Ekonomik ve teknik krizler olabiliyor. Görüntü itibarıyla kupa ve ligdeyiz. Bu haftadan sonra çok sıkışık durum olmayacak. Önemli olan önümüzdeki 3 maç.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri