Trabzonspor'da Şenol Güneş'ten futbolculara mesaj!

Trabzonspor'da Şenol Güneş açıklamalarıyla camia ve futbolculara önemli mesajlar verdi.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş'ı ağırlamaya hazırlanırken, teknik direktör Şenol Güneş takımını zorlu mücadeleye güçlü mesajlarla motive ediyor.

Bordo-mavililer, Güneş’in liderliğinde yeni bir döneme adım atarken, takımın geleneksel hücum ruhunu yeniden canlandırmayı hedefliyor.

Beşiktaş maçı öncesi tüm odağını takıma veren deneyimli çalıştırıcı, milli takımlardan dönecek oyuncularıyla birlikte yoğun bir tempoya giriyor.

Tesislerde kamp kuran Güneş, hem bire bir hem de takım halinde yaptığı görüşmelerde, hücum futbolunun bu yeni dönemin temel taşını oluşturacağını vurguluyor.

Beşiktaş’ın son haftalardaki form grafiğine dikkat çeken Güneş, rakiplerinin sahada elde ettiği olumlu sonuçlarla iyi bir hava yakaladığını , Trabzonspor'un bu havayı bozmak için sahada tam anlamıyla üstün bir oyun sergilemesi gerektiğini belirtiyor.

"Aynı duyguları paylaşan bir takım olmalıyız"

Taraftarın gücüne de değinen Şenol Güneş, "İlk dakikadan itibaren taraftar desteği arkamızda olacak. Bu destek, bizim hücum futbolumuzla daha da güçlenecek. Trabzonspor’un geleneksel ruhunu yeniden canlandırmamız lazım. Sahada, tribünlerle aynı duyguları paylaşan bir takım olmalıyız," ifadelerini kullanarak oyuncularına güçlü bir motivasyon mesajı veriyor.

Güneş’in en dikkat çeken sözlerinden biri ise hem kendisi hem de takımı için bu maçın taşıdığı özel anlam oldu: "Benim için ilk, sizin için ise yeni bir başlangıç olacak. Bunun iyi olması bizim elimizde. Sahada sergileyeceğiniz performans hem takım hem de taraftarlar için yeni bir heyacan olacak."

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri