Trabzonspor'da hayal kırıklığı yaratmıştı! Yeni takımında yıldız oldu

Daha önce Trabzonspor forması giyen Diabate, Lausanne-Sport'ta gösterdiği performansla ön plana çıkıyor.

Leicester City'den 2020-21 sezonunda Trabzonspor'a 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Malili sağ kanat oyuncusu Fousseni Diabaté, bordo-mavili forma altında beklentileri karşılayamamıştı.

Trabzonspor'da sadece 7 kez forma şansı bulabilen Diabaté, performans olarak istenilen seviyeye ulaşamayınca, düşük bir bedelle başka kulüplere kiralandı. Sonrasında 30 bin euro gibi sembolik bir ücretle Sırbistan'ın köklü takımlarından Partizan'a transfer olan Malili oyuncu, burada da istikrar sağlayamadı.

Ancak Diabaté, kariyerine İsviçre'de yeni bir sayfa açtı. 2023-24 sezonunda İsviçre Süper Ligi ekiplerinden Lausanne-Sport'a transfer olan Diabaté, burada yeniden kendini bulmaya başladı.

Sezonun ilk bölümünde çıktığı 12 maçta 3 gol ve 6 asistlik bir performans sergileyerek, takımının hücum hattına önemli katkılarda bulundu.

Sahada gösterdiği bu etkili performansla hem İsviçre futbol kamuoyunun hem de takım arkadaşlarının takdirini kazanan Diabaté, yeniden eski formuna dönme sinyalleri verdi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri