Trabzonspor'da heyecanlandıran Anthony Nwakaeme gelişmesi!

Trabzonspor'un tekrar renklerin bağladığı Nwakaeme için flaş bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor'un iki yıl aradan sonra tekrardan renklerine bağladığı Nwakaeme, için flaş bir gelişme yaşandı.

Bu akşam UEFA Ön Eleme Turu rövanş mücadelesinde Avusturya ekibi Rapid Wien ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor'da ilk 11'de şekillenmeye başladı.

Avusturya'nın Wien Kentine giden Bordo-mavililer bu akşam 19.00'da Allianz Stadyumunda Rapid Wien ile karşı karşıya gelecek.

Sezon öncesi takıma katılan Nwakaeme, eksiklikleri olduğu için ilk etapta takımdan ayrı çalışmaya başlamış ve bir süre bireysel antrenmanlarını sürdürmüştü. Ardından Trabzonspor'un Macaristan'da sürdürdüğü antrenmanlarda takım ile çalışmaya başlayan deneyimli oyuncu takım ile çalışmalara başlamıştı.

NWAKAEME 11'E GERİ DÖNÜYOR

Sezon öncesi mücadelelerde ve resmi maçlarda kısa sürede olsa forma şansı bulan 35 yaşındaki Nijeryalı yıldız oyuncu git gide daha iyi bir form tutması ile beraber teknik direktör Abdullah Avcı'nın da güvenini tekrardan kazandı.

Rapid Wien maçı hazırlıklarında Avcı'nın Nwakaeme'nin performansını yakından takip ettiği öğrenildi. Bordo-mavililerde deneyimli oyuncunun Rapid Wien mücadelesine ilk 11'de yer alması bekleniyor.

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ: Uğurcan, Malheiro, Mendy, Denswil, Barisic, Okay, Lundstram Visca, Nwkaeme (Bardhi) , Trezeguet, Dragus.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (19)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri