Trabzonspor'da İhsan Derelioğlu “Bu türbülansı atlatmak zorunda olan…”

Trabzonspor teknik sorumlusu İhsan Derelioğlu Eyüpspor karşılaşması öncesi konuştu.

Trabzonspor, Süper Lig’in 3. Haftasında Eyüpspor ile karşılaşıyor. Karşılaşma öncesşi konuşan İhsan Derelioğlu şu ifadeleri kullandı;

Daha önce kulübümüze hizmet vermiş olan Sol Bamba’ya Allah’tan rahmet diliyorum.

Perşembe günü Avrupa serüvenimiz sona erdi. 120 dk dan sonra maç oynamak zorundayız. Kaybetmenin üzüntüsü ve Abdullah Avcı’nın ayrılması. Bu türbülansı atlatmak zorunda olan oyuncu grubu ile karşı karşıyayız. Hazırlık şansımız olmadı mental olarak takımı sahaya çekmek zorundayız. Avrupa serüveni devam etmeyecek ama 4vruğpa serüveni devam etmeyecek ama 45 maçlık bir maraton var. Bütün çaba bu uzun maraton için olacak.

Visca’nın geçen maçtan kalan bir sakatlığı var. Bugün son durumunu bekliyorduk. Bizim için önemli bir oyuncu. Bekledik ama riske etmek istemedik. Sakatlık daha uzayabilirdi.

Muhammet Cham ise kısa süre içinde aramız katıldı. Uzun süre takımı ile çalışmadı bireysel çalıştı. Oynaması sakıncalı olabilirdi. Kısa süre içerisinde de onu hazır hale getireceğiz.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri