Trabzonspor'da kader haftası! Transferler, ayrılıklar, hedefler, gelirler...

Trabzonspor, yeni sezonda kader haftasına giriyor.

Yeni sezona beklediği gibi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor, bu sezon için belirleyici olacak kritik bir haftaya giriyor.

Yeni sezonda oynadığı 5 resmi mücadelede 2 galibiyet,2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Trabzonspor, UEFA Avrupa Lig'inde gruplara kalma hedefini gerçekleştiremezken sezonun ilk mücadelesine beraberlik ile başladı.

HEDEF GRUPLAR

UEFA Avrupa Lig'ine veda eden Trabzonspor'un UEFA Konferans Lig'inde play-off turunda rakibi İsviçre ekibi St. Gallen oldu. Bordo-mavililer son 3 maçında galibiyet yaşayamadığı için bu mücadeleden galibiyet ile ayrılıp moral toplamak istiyor.

Ayrıca Trendyol Süper Lig'de 2. haftayı bay geçen Trabzonspor'un 3. hafta Kayserispor ile oynayacağı mücadelenin ertelenmesi ile beraber Bordo-mavililer geniş bir hazırlık zamanı daha kazanmış oldu.

Süper Lig'deki diğer maçına 1 Eylül'de çıkacak Trabzonspor UEFA Konferans Lig'ine odaklanmış durumda.

2 KİLİT BÖLGE 1'İ TAMAM

Oynadığı mücadelelerde oyun kurucu, 10 numara ve forvet eksikliği yaşayan Trabzonspor, 10 numara bölgesi için Güney Koreli oyuncu Hyun-seok Hong'un transferin son aşamaya geldi. Oyuncunun kısa süre içinde Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

Bu transferin ardından forvet transferine odaklanan Trabzonspor'da Paul Onuachu ve Weghorst isimleri ön plana çıkmasına rağmen iki oyuncu ile istenilen sona gelinmiş değil. Fakat Bordo-mavililerin bu boş periyotta forvet bölgesine bu isimlerin olamaması durumunda alternatif bir ismi katması bekleniyor. Ayrıca, bir oyuncu kurucu transferi de olacağı öğrenildi.

BAZI AYRILIKLAR DAHA YAŞANACAK

Yeni sezonda düşünmediği oyuncuların birçoğu ile yollarını ayıran Trabzonspor'da bu 10 günlük sürede bazı ayrılıkların daha yaşanması bekleniyor.

Bordo-mavililerin, Taxiarchis Fountas ve Tonio Teklic ile yollarının ayırması bekleniyor. Fountas, geçtiğimiz günlerde kadro dışı kalmış ve açıklamalarda bulunmuştu. Yaptığı açıklamada ülkesine dönmek istediğinin sinyallerini veren oyuncu için bazı Yunan ekipleri de devreye girdi.

Teklic, için henüz net bir durum bulunmazken Hırvat oyuncunun da ülkesinden bir takıma dönmesi bekleniyor.

UEFA GELİRİ

İsviçre ekibi St. Gallen ile UEFA Konferans Lig'inde karşı karşıya gelecek Trabzonspor, gruplara kalması halinde 3.2 milyon euro bir gelir elde edecek. Bordo-mavililer bu geliri kasasına eklemek istiyor. Ayrıca, Trabzonspor, gruptan çıkması durumunda yaklaşık 5 milyon euro elde etmiş olacak.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri