Trabzonspor'da kadro değişiyor

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı 11'de değişime gidiyor

Abdullah Avcı, geçen maça göre kadroda önemli değişikliklere hazırlanıyor. Cezalı Hugo’nun yerine Hosseini’yi oynatacak olan Trabzonspor’un hocası, Abdulkadir Parmak, Yunus Mallı, Hüseyin ve Djaniny’yi de 11’e koymayı planlıyor.

Bordo-Mavililer’in teknik patronu Abdullah Avcı, Alanyaspor karşısında alınan 3-1’lik mağlubiyet ve sergilenen etkisiz futbol nedeniyle bugün takıma neşteri vuracak.  Serkan Asan’ın yerine taktik idmanda Hüseyin Türkmen’i sağ bekte deneyen Avcı, savunmanın göbeğinde cezalı Hugo’nun yokluğunda Hosseini’yi görevlendirecek. Geçen maça 11’de başlayan Berat ve Baker’ın yerine Abdulkadir Parmak ile Yunus Mallı’yı düşünen Avcı, Flavio’ya da ‘hazır ol’ dedi. İleri uçta da Djaniny kadroya dönüyor. Djaniny'nin sakatlığında, 16 hafta sonra 11’de başlayan Afobe hayal kırıklığı yaratırken, bugün yedek kulübesinde olacak.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri