Trabzonspor'da kritik toplantı! Başkan Doğan yoğun mesaide

Trabzon'a gelen Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ı yoğun bir program bekliyor.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, yoğun bir program için Trabzon’a geldi. Başkan Doğan’ın katılımıyla yapılacak Trabzonspor Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, kulübün merakla beklediği kongre tarihinin açıklanması bekleniyor. Daha önce 23 Kasım ile 1 Aralık olarak belirlenen tarihlerle ilgili nihai karar bu toplantıda alınacak.

Yönetim kurulu tarafından belirlenen 3 günlük program çerçevesinde, Başkan Doğan çeşitli ziyaret ve etkinliklerde bulunacak. Programda sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmalar, Doğan’ın mezun olduğu Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde düzenlenecek bir söyleşi, açılış törenlerine katılım ve davetlere iştirak etmesi planlanıyor.

Ayrıca, Başkan Doğan’ın bu ziyaretlerin ardından bir basın toplantısı düzenlemesi de bekleniyor. Bu toplantıda, Trabzonspor’un Bankalar Birliğinden çıkış süreci, yaklaşan kongre süreci ve yeni sponsorluk anlaşmaları gibi önemli konular hakkında geniş kapsamlı açıklamalar yapacağı öngörülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri