Trabzonspor'un Macaristan kampında neler yaşandı? İşte kampta yıldızı parlayan isim

Trabzonspor, Macaristan kampını tamamladı. İşte kampa dair öne çıkanlar...

Yeni sezon hazırlıklarını Macaristan'da sürdüren Trabzonspor, yurt dışı kampını tamamladı.

24 Haziran Pazartesi günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanarak çalışmalarına başlayan Trabzonspor, 1 Temmuz'da Macaristan'a gitmişti.

Bordo mavili ekip, 1 Temmuz'da başlayan yurt dışı kampını 14 Temmuz Pazar günü itibarıyla tamamladı. Dün son çalışmasını yapan Trabzonspor kafilesi, yurda döndü. 3 gün izin yapacak kafilede bazı futbolcular, tatilleri için Türkiye'ye dönmedi.

2 hazırlık maçı oynandı

Trabzonspor, 14 günlük Macaristan kampı süresince 2 hazırlık maçı oynadı.

İlk hazırlık maçına Szeged Csanad karşısında çıkan Trabzonspor, Umut Bozok ve Trezeguet'in golleriyle rakibini 2-1 geçti.

Dün itibarıyla Macaristan kampındaki 2. ve son hazırlık maçına çıkan Trabzonspor, Sırp ekibi Zeleznicar Pancevo'yu Bardhi, Visca ve Enis Destan'ın kaydettiği gollerle 3-1 mağlup etti. Böylelikle Trabzonspor yurt dışında oynanan iki hazırlık maçından da galibiyetle ayrılmış oldu.

Yeni transferler kampta

Trabzonspor'da yeni transferler Ozan Tufan, Nwakaeme, Cihan Çanak, Barisic ve Lundstram, Macaristan kampında yer aldı. Öte yandan Dragus da 12 Temmuz'da kampa katıldı.

Milli oyuncular Trabzon'da katılacak

Trabzonspor'da milli takımlarında görev yapan ve izinli olan Uğurcan Çakır, Meunier ve Poyraz Efe Yıldırım, Trabzon'da takıma katılarak antrenmanlara başlayacak.

Cihan Çanak öne çıkan isim oldu

Trabzonspor'da Standard Liege'den kadroya katılan Cihan Çinak kamp süresince gösterdiği performansla beğeni topladı.

Genç oyuncu, Szeged Csanad ve Zeleznicar Pancevo maçlarında 1'er asist olmak üzere toplam 2 asist yaptı.

Bordo mavililer, 19 yaşındaki futbolcu için Belçika ekibine 2 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

Bu sezonki ilk resmi maç Avrupa'da

Macaristan kampını tamamlayacak olan Trabzonspor hazırlıklarını Trabzon'da sürdürecek.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda bordo-mavililer, MFK Ružomberok - FC Tobol eşleşmesinin kazananıyla karşılaşacak.

Trabzonspor Avrupa’da ilk maçını 25 Temmuz’da rövanş karşılaşmasını ise 1 Ağustos’ta oynayacak.

Abdullah Avcı: "Mutluluk verici bir kamp dönemi oldu"

Trabzonspor'da Pancevo ile oynanan hazırlık mücadelesi sonrası Macaristan kampı ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Abdullah Avcı, "Hazırlık maçlarında hem oyun yukarı doğru çıkıyor, maç kazanıyorsun, maç kazandıkça kendini daha iyi hissettirir ve hızlanırsın. 20 oyuncuya şans verdik. Veremediklerimiz var. Çünkü önceden 5, 6 hazırlık maçı yapabiliyorduk, şimdi öyle bir zamanımız yok. Bir yandan da öteki haftaya Avrupa kupasına hazırlanmamız gerekiyor. Bence çok güzel, mutluluk verici bir kamp dönemi oldu. Herkesin enerjisi iyi, ekibin de öyle" dedi.

Genç isimlerin de kamp performansından genel olarak memnun olduğunu kaydeden Abdullah Avcı, "Genç oyuncuların bazıları umut veriyor. Cihan'ın olduğu gibi Salih'in olduğu gibi. Umarım eksikler de tamamlandığında iyi bir Trabzonspor seyrettireceğiz. Bunun için çalışıyoruz" diye konuştu.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Trabzonspor'da Avcı'dan Nwakaeme açıklaması! "Pazarlık yapmıştık"

Trabzonspor Haberleri