Trabzonspor'da Mendy'i yıkan haber!

Trabzonspor'da ardı ardına gelen sakatlık haberi sonrası Batista Mendy mevkisine geri dönme şansını kaybetti.

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Trabzonspor, 5 Ekim Cumartesi günü Hatayspor ile Mersin Stadyumu’nda karşılaşacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak. Ancak bu karşılaşma öncesi bordo-mavili ekip, sakatlık haberiyle sarsıldı.

Yeni sezonda sakatlıklar nedeniyle zor günler geçiren Trabzonspor, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda Stefano Denswil sakatlandı. Kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre, Denswil'in sol üst ön adalesinde (Quadriceps) kas yaralanması tespit edildi.

Bu sakatlık, savunmadaki sıkıntıları daha da artırdı. Daha önce stoper oyuncuları Staven Savic ve Arseny Batagov’un sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayan Trabzonspor, Denswil'in de eklenmesiyle Hatayspor karşısında önemli bir savunma eksikliği yaşayacak.

Öte yandan, uzun süredir sakatlıklar nedeniyle stoperde görev alan Batista Mendy'nin, Hatayspor karşılaşmasında stoperde görev alması bekleniyor. Mendy, bu nedenden dolayı mevkisine geri dönme şansını kaybetmiş oldu.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri