Trabzonspor'da o 2 isme şans doğdu! Gol kralı mı? Genç yıldız adayı mı?

Trabzonspor'da Umut Bozok ve Poyraz Efe Yıldırım'a şans doğdu.

Trendyol Süper Lig'de 3. haftanın ertelenen maçında Trabzonspor, Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililer, bu mücadele öncesinde forvet pozisyonunda kimin oynayacağı konusundaki belirsizlik sürüyor.

Trabzonspor’un yeni transferi Simon Banza, mücadelenin normal tarihinde henüz resmi olarak kadroya katılmadığı için bu maçta forma giyemeyecek. Bu durum forvette kimin görev alacağı sorusunu gündeme getirirken, iki isim ön plana çıktı. Umut Bozok ve genç oyuncu Poyraz Efe Yıldırım.

Öte yandan, Denis Dragus'un forvet hattında sergilediği düşük performans nedeniyle forma şansı bulmasının zor olduğu öğrenilirken Kayserispor karşısında teknik direktör Şenol Güneş'in Umut Bozok veya Poyraz Efe Yıldırım'a şans vermesi bekleniyor. Güneş'in bu iki oyuncuyu antrenmanlarda yakından takip ettiği ve nihai kararını yarın yapılacak son antrenmanın ardından vereceği öğrenildi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (15)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri