Trabzonspor'da o oyuncu Amedspor'a mı gidiyor? İşte son durum

Trabzonspor'da Umut Bozok'un Amedspor'a transferi iddiaları asılsız olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'da kadro revizyonu tüm hızıyla sürerken, geçtiğimiz sezon gol kralı olarak transfer edilen ancak beklenen performansı sergileyemeyen Umut Bozok'un Amedspor'a transfer olacağı yönündeki iddialar gündeme gelmişti.

Son dönemde forma şansı bulmakta zorlanan Bozok için Amedspor'un devreye girdiği ve transferin gerçekleşmek üzere olduğu öne sürülmüştü. Ancak, edinilen bilgilere göre, Umut Bozok'un transferi için Amedspor ile herhangi bir temasın olmadığı öğrenildi.

Ayrıca, geçtiğimiz günlerde oyuncunun menajeri Olivier Davo, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Bozok’un Süper Lig’den ve bazı Avrupa takımlarından teklifler aldığını belirtmişti. Ancak Trabzonspor yönetiminin Bozok’u kadroda tutmak istediğini vurgulayan Davo, Umut Bozok, sözleşmesi bitene kadar Trabzonspor’da kalacağını ve Türkiye’deki son takımı bordo-mavili ekip olacağını açıklamıştı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri