Trabzonspor'da o oyuncuya son şans!

Trabzonspor'da Maxi Gomez'e son bir şans daha doğdu.

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Bordo-mavililerin hazırlık sürecinde iki kampta yer alamayan Maxi Gomez, takımla çalışmalara başladı.

Maxi Gomez, Trabzonspor'un Trabzon'daki ilk kampında ve Macaristan kampında yer almazken, Trabzon'daki ikinci kampta takımla çalışmalara başladı. Trabzonspor'un gelecek sezon kadrosunda düşünmediği oyuncu ile daha önce bir görüşme gerçekleştirilmiş ve kendisine başka bir takım bulması için talimat verilmişti.

TAKIM İLE ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Bu hafta Ruzomberok maçı öncesinde bireysel olarak antrenmanlarına devam eden Gomez, basına açık antrenmanda ve diğer antrenmanlarda takımla çalışmalara başladı.

SÜRE ALMASI BEKLENİYOR

Uruguaylı oyuncunun bir süre daha takımla çalışmalara devam ettikten sonra maçlarda süre alması bekleniyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı, daha önce yaptığı açıklamalarda takımdaki her oyuncuya 55 maçlık uzun bir sezonda form ve adaptasyonlarına göre süre vereceğini belirtmişti. Avcı'nın, takıma katmaya çalıştığı Maxi Gomez'in sezon içerisinde maçlarda süre alması bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (21)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri