Trabzonspor'da Orsic'e talip var! Geri dönebilir

Trabzonspor'da Mislav Orsic'e eski takımı talip oldu.

Ara transfer döneminin çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da sürpriz ayrılıklar gerçekleşebilir. Sakatlıklar sebebiyle bordo mavililerde istikrar yakalayamayan Mislav Orsic'e eski takımı talip oldu. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Mislav Orsic ile yollar ayrılıyor. Geçen sezon Southampton'dan transfer edilen sağ kanat, bordo-mavililerde istikrarı yakalayamadı. Çapraz bağ sakatlığından sonra form tutamayan oyuncu, bu sezon teknik direktör Şenol Güneş'in de ilk tercihi olamadı.

Sabah'ta yer alan habere göre; ligde 3 maçta 18 dakika şans bulan Hırvat futbolcuya ülkesi Hırvatistan'dan tanıdık bir talip çıktı. Dinamo Zagreb ile anlaşan Trabzonspor'un eski teknik direktörü Nenad Bjelica, bordo-mavililere aldırdığı Orsic'i, çok fazla süre bulamadığı için devre arasında kendi takımına transfer etmeyi düşünüyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri