Trabzonspor'da orta ikili değişiyor!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, eksikler dolayısıyla orta alanda değişikliğe gidecek.

Trendyol Süper Lig'de ilk galibiyetini 7. haftada 3-2'lik skorla Konyaspor'a karşı alan Trabzonspor, 8. hafta müsabakasında bugün 19.00'da Hatayspor'a konuk olacak.

Bordo mavili takım, Hatayspor deplasmanından da galibiyetle dönerek çıkış yakalamak istiyor.

Mücadele öncesi Trabzonspor 8 puan ile 10. sırada yer alırken, Hatayspor ise 2 puan ile 18. konumda bulunuyor.

Bordo mavili takımda Hatayspor müsabakası öncesi Nwakaeme, Denswil, Savic, Batagov, Serkan, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Enis Destan ve Umut Bozok'un sakatlıkları bulunuyor. Bu 9 ismin yanı sıra fiziksel olarak henüz yeterli seviyeye gelmeyen Hüseyin Türkmen'in de Hatayspor maçı kafilesinde yer almadı.

Trabzonspor'da orta ikili değişiyor

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in stoper hattındaki eksikler dolayısıyla Mendy'i yine stoper bölgesinde görevlendirmesi beklenirken, Ozan Tufan'ın da sakatlığı dolayısıyla orta alandaki ikili için alternatif sayısı azalmış durumda.

Deneyimli teknik adamın, Hatayspor'a karşı orta ikilide Okay Yokuşlu ile Lundstram'ı birlikte görevlendirmesi bekleniyor.

Trabzonspor'un Hatayspor maçı muhtemel 11'i ise şu şekilde;

Uğurcan, Pedro, Mendy, Serdar, Eren, Okay, Lundstram, Visca, Bardhi, Dragus(Orsic), Banza 11.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri