Trabzonspor'un rakibi Hatayspor! İşte Güneş'in muhtemel 11'i

Trabzonspor, Süper Lig'de 8. haftada Hatayspor'a konuk olacak. İşte bordo mavili takımda maç öncesi son gelişmeler, eksikler ve muhtemel 11...

Trendyol Süper Lig'de ilk galibiyetini 7. haftada 3-2'lik skorla Konyaspor'a karşı alan Trabzonspor, 8. hafta müsabakasında 5 Ekim Cumartesi günü 19.00'da Hatayspor'a konuk olacak.

Bordo mavili takım, Hatayspor deplasmanından da galibiyetle dönerek çıkış yakalamak istiyor.

Mücadele öncesi Trabzonspor 8 puan ile 10. sırada yer alırken, Hatayspor ise 2 puan ile 18. konumda bulunuyor.

Kadir Sağlam düdük çalacak

Hatayspor - Trabzonspor müsabakasını Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Suat Güz yapacak. Dördüncü hakem ise Ayberk Demirbaş olacak.

Kadir Sağlam daha önce Trabzonspor'un 5 maçında düdük çaldı. Bordo mavililer söz konusu 5 maçta 3 galibiyet alırken 2 kez mağlup oldu.

Kadir Sağlam'ın son yönettiği Trabzonspor maçı, geride kalan sezonda Türkiye Kupası çeyrek finalinde Başakşehir ile karşı karşıya gelinen ve 1-0 kazanılan Başakşehir müsabakasıydı.

Trabzonspor'da 10 eksik var

Bordo mavili takımda Hatayspor müsabakası öncesi Nwakaeme, Denswil, Savic, Batagov, Serkan, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Enis Destan ve Umut Bozok'un sakatlıkları bulunuyor. Bu 9 ismin yanı sıra fiziksel olarak henüz yeterli seviyeye gelmeyen Hüseyin Türkmen'in de Hatayspor maçı kafilesinde yer almadı.

Hatayspor ile Trabzonspor arasındaki 17. randevu

Trabzonspor, Hatayspor ile daha önce 16 kez karşı karşıya geldi. Bordo mavili ekip söz konusu maçlarda 8 galibiyet ve 6 beraberlik alırken, 2 kez mağlup oldu.

Trabzonspor, Hatayspor ile oynadığı son mücadeleyi Trezeguet ve Bardhi'nin golleriyle 2-0 kazanmıştı.

Trabzonspor'un Hatayspor maçı muhtemel 11'i

Bordo mavililerin Hatayspor müsabakasına Uğurcan, Pedro, Mendy, Serdar, Eren, Okay, Lundstram, Visca, Bardhi, Dragus(Orsic) ve Banza ile çıkması bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri