Trabzonspor'da rapor hazırlanıyor! Ara transferde kilit hamleler gelecek

Trabzonspor'da, eksik bölgeleri belirlemek amacıyla detaylı bir rapor hazırlanıyor.

Süper Lig'de istediği başlangıcı yapamayan Trabzonspor, milli arada yoğun antrenman temposu ile çalışmalarını sürdürüyor.

Bordo-mavili ekip, Başakşehir maçı öncesinde kadroda kalan oyuncularla Trabzon'da yoğun bir hazırlık dönemi geçirdi. Milli takımlarda bulunan oyuncuların dönüşü ve sakat oyuncuların iyileşmesiyle birlikte takımın hazırlık süreci hız kazandı.

Transfer Çalışmaları Başladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ara transfer dönemi için eksik bölgeleri belirlemek amacıyla detaylı bir rapor hazırlıyor. Güneş, kadroda yaşanan eksiklikleri ve ihtiyaç duyulan özelliklere sahip oyuncuların (isim değil özelliklerin belirtildiği) transferine yönelik bir raporu yönetimle paylaşacak.

Başkan Ertuğrul Doğan, bugün yaptığı açıklamada, Güneşin hazırlayacağı rapor doğrultusunda transfer çalışmalarının başlayacağını belirtti.

"İstediği Oyuncuyu Alacağız"

Başkan Doğan, bugün yaptığı açıklamada, "Şenol Güneş hocamız bir rapor hazırlıyor. Kimi isterse ve bizim mali koşullarımız el veriyorsa, o oyuncuyu alacağız." ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri