Trabzonspor'da Şenol Güneş disiplini elden bırakmıyor

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş futbolcularla yakın diyalog kurmaya özen gösterirken, disiplini de elden bırakmıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcularıyla kurduğu yakın diyalogla da dikkat çekiyor.

Tecrübeli teknik adam, takımın hem performansını hem de moralini yüksek tutmak için oyuncularıyla birebir ilgilenmeye özen gösteriyor.

Antrenmanlarda, maç öncesinde ve sonrasında futbolcularla sürekli olarak görüşen Güneş, onların fiziksel ve mental durumlarını yakından takip ediyor.

Sakatlıklar ve milli takımlarda bulunan oyuncular nedeniyle kısıtlı bir kadro ile ara dönemi geçiren Güneş, disiplini elden bırakmıyor.

Özellikle genç futbolcuların gelişimine büyük önem veren Güneş, takımın tecrübeli isimleriyle de sürekli temas halinde kalarak onların liderlik rolünü pekiştiriyor.

Takımdaki arkadaşlık ve dayanışma ruhunu güçlendirmek isteyen tecrübeli teknik adam Trabzonspor'un, saha içi performansını arttırmak için her oyuncusundan nasıl faydalanacağı üzerinde duruyor.

Güneş, sık sık oyuncularıyla birebir ve toplu görüşmeler yaparak hem taktiksel hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlamaya gayret ediyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri