Trabzonspor'da Şenol Güneş hedefi belirledi! Hasret sona erecek

Trabzonspor, takımın yeni teknik patronu Şenol Güneş yönetiminde bu sezon ilk kez 3 puanla tanışmayı hedefliyor.

Trabzonspor, bu sezon Avrupa arenasına erken veda etmişti. Tredyol Süper Lig'de ise Sivasspor ve Eyüpspor maçlarından golsüz beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, Şenol Güneş yönetiminde 3 puanla tanışmak istiyor. Tercübeli teknik adamın, kulüple olan güçlü bağları, 5'nci kez geri dünüşüyle birlikte beklenen çıkışı yapmayı hedefliyor. İlk haftalarda yaşanan puan kayıpları , bordo-mavili camiada endişe oluştursa da yeni dönemde yaşanan gelişmeler zorlu müsabaka öncesi Karadeniz ekibini umutlandırıyor.

Zihinsal toparlanma sürüyor
Trabzonspor'un tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, takımının sadece fiziksel değil aynı zamanda zihinsel olarak da toparlamaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Avrupa'ya erken veda eden ligde ise Sivasspor ve Eyüpspor maçlarında beraberlikle ayrılarak bu sezon 3 puanla tanışamayan bordo-mavililerde , beklenen sonuçların alınamaması üzerine kaybolan motivasyonu yeniden kazanmak için zihinsel direnci arttırmaya yönelik çalışmalara ağırlık veren Güneş, siyah-beyazlı takım karşısında takımını galibiyetle tanıştırarak takım içindeki özgüveni ve motivasyonu arttırmayı hedefliyor.

Zirve yarışına dahil olmak istiyor
Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan müsabaka sezon başı olmasına rağmen bordo-mavililer için önemli bir dönüm noktalarından biri olarak görülüyor. Gelecek maçlar içinde oynanacak zorlu müsabaka kritik bir rol oynayacak. Üç puanla tanışmak isteyen Karadeniz ekibi, Şenol Güneş'in liderliğinde yeniden ivme kazanarak zirve yarışına dahil olmayı hedefliyor.

Taraftarların Umudu Yüksek
Trabzonspor taraftarları, özellikle Şenol Güneş'in takımın başına gelmesinden sonra yeniden bir çıkış yakalayacakalarına olan inançlarını sürdürüyor. Beşiktaş, maçına yoğun ilgi gösteren taraftarlar, tribünlerde , takımlarını her koşulda desteklemeye hazırlanırken, müsabakada ise çeşitli organizasyon hazırlıkları ise taraftar grupları tarafından sürdürülüyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri