Trabzonspor’da Şenol Güneş yeni hedefi gösterdi! İşi sıkı tutuyor

Trabzonspor’da Başakşehir maçı moralleri yükseltirken, Güneş, oyuncularına Göztepe yüklemesi yapıyor.

Trendyol Süper Lig’de dalgalı bir grafik çizen Trabzonspor, Başakşehir karşısında aldığı 1-0’lik galibiyetle önemli bir nefes aldı. Bu galibiyet, hem takıma hem de taraftarlara büyük bir moral kaynağı olurken, teknik direktör Şenol Güneş, güven tazelemiş durumda.

Moraller yükseldi

Başakşehir karşısında sergilenen performans, Trabzonspor’un sezon başından beri yaşadığı zorlukları geride bırakma yolunda önemli bir adım oldu. Oyuncuların saha içindeki uyumu ve takım ruhu, geçmiş maçlara oranla umut verirken galibiyetteki en önemli faktörler arasında yer aldı. Güneş, bu galibiyetin takım üzerindeki etkisini artırmak ve oyuncularının motivasyonunu yükseltmek için yoğun çaba harcıyor.

Şenol Güneş’ten net mesajlar

Güneş, galibiyet sonrası oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Bu galibiyet bize güven kazandırdı ama işimizi sıkı tutmalıyız. Hedefimiz, Göztepe’yi geçmek,” diyerek, Göztepe maçının önemini vurguladı. Bu maçın, hem moral kazanma hem de sezon hedeflerine ulaşma yolunda kritik bir fırsat olduğunu belirtti.

Göztepe maçı öncesinde antrenmanlarda yoğun bir hazırlık süreci geçirecek olan bordo-mavililerde Şenol Güneş, , taktiksel çalışmaların yanı sıra, bireysel performansları da gözlemleyerek oyuncularına özel hedefler koyuyor. “Sahada daha fazla mücadele etmemiz ve konsantrasyonumuzu artırmamız gerekiyor,” diyerek, oyuncularının dikkatini bu noktaya çekti.

Başakşehir maçı sonrasında Trabzonspor'un deplasmanda oynayacağı , Göztepe maçında nasıl bir oyun sergileyeceği merakla bekleniyor. Güneş ve teknik heyet, rakibin zayıf noktalarını analiz ederek, etkili bir oyun planı oluşturuyor.

Sakatlıkları geçen oyuncuların da geri dönmesiyle birlikte, Güneş’in kadro derinliği artmış durumda. Bu, hem rekabeti artıracak hem de oyuncuların performansını zorlu haftalar öncesinde olumlu yönde etkilemesi bekleniyor. Göztepe maçı, sezonun kaderini belirleyecek önemli bir mücadele olarak ön planda dururken, teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularına zorlu antrenmanlar öncesi bir gün izin vererek dinlenmelerini ve haftaya rahat başlamalarını istedi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri