Trabzonspor'da Şenol Güneş'ten dikkat çeken hamle! O futbolcu görüşme odasında

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, Umut Güneş ile bir araya geldi.

Trabzonspor'da , geçtiğimiz sezon form tutan isimlerinden olan Umut Güneş, kayıplara karıştı. Avrupa Kupası maçlarında ortaya çıkan oyuncu Trendyol Süper Lig'de ise halen süre almış değil.

Geçtiğimiz sezon başında Alanyaspor'dan , Trabzonspor'un kadrosuna 2 Milyon 300 Bin Euro karşılığında katılan Umut Güneş, kayıplara karıştı. 2023-2024 sezonunda Trendyol Süper Lig'de 22, Ziraat Türkiye Kupası maçlarında ise 7 kez forma giydi. Bir önceki sezonun aksine bu sezon forma bulmakta zorlanan oyuncu adeta kayıplara karıştı.

Trabzonspor'un sezon başladığı ilk resmi maç olan Avrupa Ligi 2. Ön eleme turu ilk maçında ilk 11'de başlayan oyuncu 67 dakika sahada kaldı. Rövanş maçında ise 10 dakika süre alan Umut Güneş, St. Gallen maçında ise 7 dakika süre aldı. Umut Güneş, bu sezon bordo-mavililerin Trendyol Süper Lig'de oynadığı 6 maçta ise süre dahi alamadı.

Orta sahada görev alan oyuncu Şenol Güneş'in takımın başına gelmesiyle de forma bulmakta zorlanan isimler arasında yer alıyor. Karadeniz ekibinin, orta sahada arayış içerisinde olduğu dönemde forma bulmakta zorlanan Umut Güneş'in geleceği ile ilgili kararı ise Şenol Güneş verecek.

Oyuncularıyla bire bir ve toplu görüşmeler yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Umut Güneş ile de görüştü.

Görmek istediği isimlerden biri olduğunu oyuncusuna ileten deneyimli teknik adam, formanın ne zaman ve nasıl geleceğinin belli olmayacağını oyuncusu aktardı. Kendisini her zaman hazır tutması gerektiğini oyuncusuna aktaran Güneş, şans geldiğinde de bunu iyi değerlendirmesi gerektiğini vurguladı.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri