Trabzonspor'da Şenol Güneş'ten transfer kararı! O bölgelere takviye istiyor

Trabzonspor'da Şenol Güneş'in birçok mevki için transfer hazırlığı yapılmasını istediği ifade edildi.

Yaz transfer döneminde 13 takviye yapan fakat kadro mühendisliği konusunda sıkıntılı bir oyuncu grubuyla karşılaşan teknik direktör Şenol Güneş, Abdullah Avcı sonrası beklenen etkiyi henüz gösterebilmiş değil.

Trabzonspor, üst üste 5 beraberlikle sezona başlarken, Konyaspor galibiyetinin ardından Hatayspor ile deplasmanda yine berabere kalındı.

Lider Galatasaray’ın 13 puan gerisinde kalan ve milli araya 10. sırada giren Bordo-Mavililer’de, transfer için erkenden hazırlık yapılıyor.

Deneyimli oyuncular

Şenol Güneş'in kanat, kanat-forvet, 8 numara ve stoper bölgelerine şimdiden oyuncu bakılmasını istediği öğrenildi.

Devre arasına kadar mevcut kadrodaki isimlerin performansı artırılmaya çalışılacak. Eğer pozitif yönde değişim sağlanamazsa, öncelikle bu 4 bölgeye takviye yapılması planlanıyor.

Tecrübeli hocanın özellikle yabancı transferinde marka değeri yüksek, üst seviye isimler üzerinden gitmesi bekleniyor. Yani deneyimli oyuncuların kadroya katılması düşünülüyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (12)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri