Trabzonspor'da Serdar Saatçı bir ilki yaşayacak

Trabzonspor'un genç stoperi Serdar Saatçı bir ilki yaşayacak.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, 5 Ekim Cumartesi günü saat 19:00'da Hatayspor ile Mersin Stadyumu'nda karşılaşacak. Maç öncesi hazırlıklarını sürdüren Bordo-mavililerde sakatlık gelişmesi yaşandı.

Stefano Denswil Sakatlandı

Trabzonspor'un bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman sırasında savunma oyuncusu Stefano Denswil sakatlandı. Bu gelişme, Trabzonspor'un savunma hattında ciddi bir sıkıntıya yol açtı.

Savic, Batagov ve Denswil Yok

Stefano Denswil’in sakatlığı, savunmada zaten sakatlıkları bulunan Staven Savic ve Arseny Batagov'un ardından Trabzonspor için büyük bir kayıp oldu. Bu üç oyuncunun yokluğu, teknik direktör Şenol Güneş’i savunmadaki alternatiflerini kısıtladı.

Serdar Saatçı İlki Yaşayacak

Bu sakatlıklar sonrasında teknik direktör Şenol Güneş'in, Hatayspor karşısında savunmada Serdar Saatçı ve Batista Mendy’e şans vermesi bekleniyor. Özellikle genç stoper Serdar Saatçı’nın, bu maçta ilk 11’de forma giymesi halinde yeni sezonda Trabzonspor forması ile ilk kez bir lig karşılaşmasına 11’de başlamış olacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri