Trabzonspor'da sıcak gelişme! Teknik adamlık görevi için o isim öne çıktı

Trabzonspor'da Abdullah Avcı ile yolların ayrılması sonrası yeni teknik adam konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Trabzonspor'da önce Avrupa Ligi'nden sonra da Konferans Ligi'nden elenilmesi sonrası Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrılması yönünde karar alınmıştı. Bordo mavililer KAP açıklaması ile deneyimli teknik adamın ayrılığını resmen duyurdu.

St. Gallen maçı sonrası olağanüstü toplanan yönetim, Abdullah Avcı ile yolların ayrılması yönünde karara varırken, deneyimli teknik adama da bu karar iletilmişti.

Bu sabah Eyüpspor maçı için yapılan çalışmada takıma İhsan Derelioğlu nezaret ederken, Avcı İstanbul'a giden kafilede yer almamıştı.

Trabzonspor'da Avcı ile yolların ayrıldığı resmen açıklanırken teknik adamlık konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Fatih Tekke ismi ön plana çıktı

Trabzonspor'da başta Şenol Güneş, Fatih Tekke ve Sergen Yalçın isimleri gündeme gelirken, bu 3 isimden özellikle Fatih Tekke isminin ön plana çıktığı öğrenildi.

Trabzonspor'da Eyüpspor maçı için 10 yöneticinin İstanbul'a gittiği, burada yönetim kurulunun teknik adam konusunda bir toplantı gerçekleştireceği de gelen haberler arasında.

Trabzonspor yönetiminin Eyüpspor maçının ardından yeni teknik adamın belirlenmesi konusundaki süreci hızlandıracağı da belirtildi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (71)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri