Trabzonspor'da sıcak gelişmeler! Teknik adamlık görevi için 2 isim ön planda

Trabzonspor'da Abdullah Avcı ile yol ayrımına gelinirken, 2 isim teknik adamlık görevi için ön planda.

Trabzonspor'da St. Gallen'e karşı alınan mağlubiyet ve Konferans Ligi'ne veda edilmesi sonrası Abdullah Avcı ile yolların ayrılması yönünde karar alınmıştı. Bordo mavili takımda teknik adamlık görevi için 2 isim ön plana çıkıyor.

Abdullah Avcı ile yolların ayrılması yönünde karar alan Trabzonspor yönetimi, deneyimli teknik adam ile bu konuda görüşmelere başladı.

Güneş ve Tekke ön planda

Trabzonspor'da bir yandan da Abdullah Avcı sonrası takımın başına geçecek isim için temaslar başladı.

Bordo mavililerde Şenol Güneş ve Fatih Tekke isimleri ön plana çıkıyor. Güneş'e daha önce de teklif gittiği ancak ilk etapta sıcak bakmadığı öğrenilirken, Fatih Tekke'ye ise henüz resmi teklif gitmedi.

Tekke, dün Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum. Yuvaya dönmem ne zaman olur, bilemiyorum. Bundan sonra bakalım, görelim" demişti.

Farklı isimler de gündem

Trabzonspor'da teknik adamlık görevi için Şenol Güneş ve Fatih Tekke'nin yanı sıra Sergen Yalçın, Edin Terzic ve Fatih Terim isimleri de geçiyor.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı ayrılığının resmiyet kazanması sonrası yeni teknik adamın belirlenmesi konusunda sürecin hız kazanması bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (44)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri