Trabzonspor'da Sivasspor maçına mini revizyon

Trabzonspor, Süper Lig'de ilk hafta mücadelesinde Sivasspor'a konuk olacak.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında sahasında Avusturya temsilcisi Rapid Wien'e 1-0 mağlup olan Trabzonspor, Trendyol Süper Ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor karşısında moral arayacak.

Bu sezonun ilk mağlubiyetini UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Rapid Wien karşısında alan Trabzonspor'da, oynanan futbol da bordo-mavili taraftarları üzdü.

Morallerin bozuk olduğu Karadeniz ekibinde gözler Trendyol Süper Liginin ilk haftasında deplasmanda oynanacak Sivasspor maçına çevrildi.

Rapid Wien maçının izlerini takımın üzerinden silmek isteyen teknik direktör Abdullah Avcı, Pazar günü oynanacak olan Sivasspor maçını bir fırsat olarak değerlendiriyor.

Sivasspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, antrenman öncesi oyuncularına yönelik kısa bir konuşma yaptı.

Takımda yaşanan değişim sonrası oyuncularının kısa sürede uyum sürecini atlatmalarını sağlamaya çalışan deneyimli teknik adam daha çok sorumluluk alınmasını istedi. Geçiş dönemini en az hasarla geçirmeleri gerektiğini vurgulayarak Sivasspor maçının iyi bir başlangıç için önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

Mini revizyon

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın, Sivasspor maçında bazı bölgelerde revizyona gitmesi bekleniyor.

Özellikle orta sahada ve forvet hattında değişiklik yapması bekleniyor. Rapid Wien maçında 2 ve 3. Bölgeden beklediği verimi alamayan tercübeli teknik adamını mini revizyona gitmesi bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (38)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri