Trabzonspor'da stoper hattı değişecek mi? Şenol Güneş'ten Mendy kararı

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in Konyaspor maçında stoper hattında Mendy ve Denswil ikilisini görev vermesi bekleniyor.

Trabzonspor, Trednyol Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde 29 Eylül Pazar günü 16.00'da Papara Park'ta Konyaspor'u konuk edecek.

Bordo mavili takımda sakatlıkları bulunan Savic, Batagov, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan, Cihan Çanak, Enis Destan ve Umut Bozok'un sakatlıkları dolayısıyla müsabakada forma giymesi beklenmiyor.

Trabzonspor'da özellikle stoper hattında 3 eksik olması sonrası Teknik Direktör Şenol Güneş'in bu bölgede hangi isimlere şans vereceği merak ediliyor.

Deneyimli teknik adamın, Gaziantep FK maçında olduğu gibi Mendy'i yine stoper bölgesinde kullanması beklenirken, partnerinin ise Denswil olması bekleniyor.

Trabzonspor'un Konyaspor maçına Uğurcan, Pedro, Mendy, Denswil, Eren(Barisic), Okay, Ozan, Visca, Bardhi, Nwakaeme ve Banza 11'i ile çıkması bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri