Trabzonspor'da tarihi düşüş! Yeni bir rekor

Trabzonspor üst üste aldığı 5 beraberlik ile daha önce görülmemiş bir tabloyla karşı karşıya kaldı.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de deplasmanda Gaziantep FK ile 0-0 berabere kalarak tarihin ilkini yaşadı. Bordo-mavililer, sezonun başında üst üste 5 beraberlik alarak daha önce görülmemiş bir tabloyla karşı karşıya kaldı. 10 puan kaybeden Trabzonspor, zirvedeki lider Galatasaray ile puan farkını 13'e çıkardı.

Sezonun transfer hamleleri bekleneni veremedi

Bu sezon Avrupa, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Lig'de 13. transfer yaparak iddialı bir duruş sergileyen Trabzonspor, planladığı başarıları elde edemedi. Avrupa'da erken veda eden Karadeniz ekibi, Süper Lig'de hayal kırıklığı bir performans sergileyerek puan kayıplarına devam etti.

Benzer tablo

Trabzonspor, 1974-75 sezonunda ilk 6 haftada galibiyet yüzü görememişti. O dönemde benzer bir şekilde 1 mağlubiyeti ve 4 beraberlikle lige kötü bir giriş yaptı. 2014-2015 sezonunda ilk 5 maçta 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle galibiyetsiz bir başlangıç ​​yapan Trabzonspor, 6. haftada ilk galibiyetini elde edebilmişti.

Bu sezon bir ilki yaşadı

2024-25 sezonunda ise Trabzonspor, oynadığı 5 maçta beraberlikle ayrılarak yeni bir rekora imza attı. Sivasspor, Eyüpspor ve Gaziantep FK ile golsüz berabere kalan bordo-mavililer, Beşiktaş ve Kayserispor karşılaşmalarından 1-1 ve 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Lider ile puan farkı 13 çıktı

Bu sezon lig'de 5 maç oynayan Trabzonspor, aldığı beraberlikler sonrası 10 puan kaybetti. 5 puan ile 14.sırada yer alan Karadeniz ekibi, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını ise 13'e çıkardı.

Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray , Trendyol Süper Lig'in ise namağlup 3 takım.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri