Trabzonspor'da taşlar yerinden oynayabilir! Kadro dışı tartışması...

Trabzonspor'da Şenol Güneş'in Göztepe maçı sonrası açıklamaları kadro dışı kararlarının alınabileceği şeklinde yorumladı.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 10. haftada deplasmanda Göztepe'ye 2-1 mağlup oldu.

Bordo mavili takımın 10 kişi kalan rakibinden 2 gol yemesi ve sahadan mağlubiyetle ayrılması taraftarlarda büyük hayal kırıklığı yaratırken, Teknik Direktör Şenol Güneş'in maçın ardından yaptığı açıklamalar farklı tartışmaları da beraberinde getirdi.

Güneş maçın ardından yaptığı değerlendirmede, "Yeni kararlara ihtiyacımız var. Bunu bir şekilde yapacağız. Çaresizlik hissediyorum, bunu oyuncalar da hissediyor. Bu daha da kötü. Alacağımız kararlar daha başarılı olmak için olacak" dedi.

Şenol Güneş'in açıklamaları, bazı oyuncuların kadro dışı bırakılabileceği şeklinde yorumlandı.

Güneş'in maç sonu değerlendirmesi şu şekilde;

Oyun anlayışımızda maalesef mesafe alamadık. Bugün önde baskı yapamadık, defansta basit hatalar yaptık. Hücumda da etkili olamadık. Sık sık bunları yaşıyorsak iyi bir görüntü çizmiyoruz demektir. Yeni bir kararlara ihtiyacımız var. Bunu bir şekilde yapacağız" diye konuştu.

"Şikayet etmek yerine yeni kararlar almak zorundayız. Alacağımız kararlarla sahaya hangi 11'i çıkaracağız ve maça hangi kadroyu çıkaracağız göreceğiz. Bugünkü oyunda kendi kendime kızdım. Çaresizlik hissediyorum, bunu oyuncalar da hissediyor. Bu daha da kötü. Alacağımız kararlar daha başarılı olmak için olacak.”

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (23)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri