Trabzonspor'da transfer harekatı! İşte son durum...

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları dört koldan devam ediyor. İşte görüşmelerdeki son durum...

Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililer, kadrosunu güçlendirmek amacıyla iki orta saha, iki stoper ve bir forvet oyuncusu arayışını sürdürüyor.

İşte Trabzonspor'un transfer gündemindeki isimler ve son gelişmeler;

Muhammed Cham
Trabzonspor, 10 numara pozisyonu için Clermont'tan Muhammed Cham ile ilgileniyor. Teknik heyet ve izleme ekibinin önerisiyle harekete geçen bordo-mavililer, Fransız ekibi ile pazarlıklara başladı ancak anlaşmaya varamadı.

Trabzonspor’a gelmek isteyen Cham, Clermont yetkilileri ile ayrılma talebini görüşmüş olsa da, Clermont bu konuda herhangi bir adım atmadı. Kulübüyle sorun yaşayan Cham, takımıyla antrenmanlara çıkmazken, Clermont’tan yapılan açıklamada oyuncunun kamp kadrosuna alınmadığı ve kadro dışı bırakıldığı duyuruldu.

Andre Gomes
Trabzonspor’un gündeminde olan bir diğer isim ise Portekizli orta saha oyuncusu Andre Gomes. Son olarak İngiliz ekibi Everton’da forma giyen ve bonservisi elinde bulunan Gomes, menajerler aracılığıyla Trabzonspor’a önerildi.

Benfica, Valencia, Barcelona, Everton ve Lille gibi önemli kulüplerde oynayan Andre Gomes, Portekiz Milli Takımı'nda da 29 kez görev aldı. Geçtiğimiz sezon Everton formasıyla 12 Premier Lig maçına çıkan deneyimli orta saha oyuncusu, 1 asist yapma başarısı gösterdi. Trabzonspor, şartların uygun olması durumunda bu transferi gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Okay Yokuşlu
Trabzonspor'un, West Bromwich forması giyen Okay Yokuşlu’nun transferi için devreye girdiği iddia edildi.

Okay Yokuşlu'nun temsilcisiyle resmi görüşmelere başlandığı öne sürüldü. 2015-2016 sezonunda Kayserispor'dan Trabzonspor'a transfer olan Okay Yokuşlu, 3 sezon boyunca Bordo-mavili formayı terletmişti. 2021 yılında Trabzonspor'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Celta Vigo'ya transfer olmuştu.

Samuel Gigot
Stoper bölgesi için yoğunlaşılan isimlerden biri Marsilya forması giyen Samuel Gigot. 30 yaşındaki oyuncunun Trabzonspor'dan gelen teklife henüz olumlu yanıt vermemesi, taraflar arasındaki maddi farklılıklar ve Gigot'nun kariyerine Avrupa'da, özellikle Fransa'da devam etme isteğinden kaynaklandığı öğrenildi. Ancak Trabzonspor'un Gigot için ısrarı devam ediyor.

Atilla Szalai
Bir diğer stoper adayı Atilla Szalai, teknik heyetin raporu doğrultusunda Trabzonspor'un gündeminde yer alıyor.

Bordo-mavililer, Alman temsilcisi Hoffenheim ile pazarlıklarına devam ediyor. Atilla Szalai'nin Trabzonspor forması giymeye sıcak baktığı öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olarak gösterilen 26 yaşındaki Macar stoper için kiralama formülünün de masada olduğu belirtiliyor.

Paul Onuachu
Trabzonspor, forvet arayışında Paul Onuachu'yu ısrarı devam ediyor. Southampton'dan kiralık olarak kadrosuna katmak için yapılan girişimlerden istediği sonucu alamayan Trabzonspor, yeni bir öneriyle oyuncunun kalıcı transferi için teklif yaptı.

İngiliz ekibi, ilk kiralama teklifini reddetmişti. Ancak Onuachu'nun transfer ücreti Trabzonspor tarafından yüksek bulunmuş ve pazarlıklar devam ediyor. 30 yaşındaki forvet, Trabzonspor'a gitme arzusunu sık sık vurguluyor ve transferin bir an önce tamamlanmasını bekliyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri