Trabzonspor'da transfer hareketliliği! İşte son durum

Transferin son günlerdi Trabzonspor'da hareketlilik yaşanıyor.

Trabzonspor, transfer döneminin son günlerine yaklaşırken hareketli saatler yaşıyor. Karadeniz ekibi, hem kadroya katılacak isimler hem de takımdan ayrılacak oyuncular konusunda titiz bir çalışma yürütüyor. Bordo-mavililerin bir kulağı ise Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu kuralına dair olası değişikliklerde

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) internet sitesinde yer alan Trabzonspor’un 14 kişilik yabancı oyuncu kadrosunda Pedro Malheiro, Arseniy Batagov, Denis Draguş, Stefan Savic, Barisiç, Lundstram, Nwakaeme, Mendy, Bardhi, Vısca, Orsiç, Denswill, Muhammed Cham ve Banza isimleri yer alıyor. Söz konusu oyuncular 9 sezon başında kadroya katılan yeni isimler olurken, 5'i ise mevcut kadroda yer alan isimler.

Onuachu beklentisi sürüyor
Hücum hattına önemli bir takviye olarak Paul Onuachu ismi sıcaklığını koruyor. Bu oyuncunun gelmesi halinde ise Enis Bardhi ismi gidecekler arasında ilk sırada yer alıyor. Kulüp yönetimi, kadroda dengeyi koruma ve yabancı oyuncu sınırını aşmamak adına dikkatli adımlar atarak transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor'un bu süreçte kadrosunu hem sportif hem de mali açıdan güçlendirmeye yönelik stratejik hamleler yaparken, Onuachu transferiyle hücum hattını kuvvetlendirmeyi hedefleyen Trabzonspor, diğer yandan ayrılıkların yaşanacağı oyuncularla ilgili de planlamalarını yapıyor. Transferin son günlerinde gündeme gelecek fırsat transferlerini değerlendiren bordo-mavili yönetim, teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği karara ve isteğine göre hareket edecek.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri