Trabzonspor'da yabancı kontenjanı krizi! Kimler gidecek?

Trabzonspor yönetimi, yeni transferlerle birlikte oluşan kalabalık yabancı kadrosu ile sıkıntıya girdi.

Trabzonspor yönetimi, yeni transferlerle birlikte oluşan kalabalık kadro nedeniyle gelecek oyunculara yer açmak için yoğun bir planlama sürecine girdi.

Bordo-mavililer Süper Lig'de uygulanacak 12 yabancı kuralı nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. Bordo-mavililerin mevcut kadrosunda 11 yabancı oyuncu bulunurken, kiralık olarak gönderilen 4 oyuncunun dönmesi ve 3 yeni transferleri ile birlikte bu sayı 18'e yükseldi. Trabzonspor, yeni transferler Dragus, Lundstram ve Barisic ile de anlaşarak kadrosunu güçlendirdi.

Kiralıktan dönen oyuncular Teklic, Kourbelis, Gomez ve Lahtimi sezon planlamasında yer almazken, Fernandez, Baniya ve Bakic ile yolların ayrılması planlanıyor. Takımda kalacak oyuncular arasında Visca, Mendy ve Meunier bulunuyor. Ancak Denswil, Bardhi, Trezeguet ve Fountas için iyi teklif gelmesi durumunda bu oyuncuların satılabileceği belirtiliyor. Orsic'in durumu ise sezon öncesi kampta değerlendirilecek.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri