Trabzonspor'da yaşanan problemi o oyuncu mu çözecek?

Trabzonspor'un Rapid Wien ile oynayacağı mücadelede gözler Denis Dragus'a çevrildi.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'e ve UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'na istediği gibi başlayamadı.

Transfer sezonunda kadrosuna 10 takviye yapan Trabzonspor, pivot santrafor sıkıntısı yaşıyor. Bu kapsamda transfer çalışmaları devam eden bordo-mavililerde gözler Rapid Wien maçı öncesi sezon başında renklerine bağladığı Denis Dragus'a çevrildi.

Hazırlık maçlarında ve Ruzomberok maçlarında da forma giyen 25 yaşındaki oyuncu, çıktığı 4 resmi mücadelede 1 gol kaydetti. Henüz tamamen bekleneni veremeyen Rumen oyuncu, geçen sezon çıktığı 41 mücadelede 16 gol ve 2 asist kaydetmişti.

KİLİT OYUNCU

Trabzonspor'un, Avusturya'da Rapid Wien ile karşı karşıya geleceği rövanş mücadelesinde teknik direktör Abdullah Avcı'nın Dragus'u ilk 11'de başlatması bekleniyor.

Bordo-mavililerde 5. resmi maçına çıkacak olan Dragus'un yavaş yavaş takıma adapte olduğu gözlemlenirken, yıldız oyuncunun bu karşılaşmada takımın kilit oyuncusu olması ve gol sıkıntısını çözmesi bekleniyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (15)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri