Trabzonspor'da yeni transferler ısınamadı!

Trabzonspor'da yeni transferler henüz beklenen katkıyı veremedi.

Oynadığı 5 resmi maçta 3 gol atan Trabzonspor'da son transferler Draguş ve Cihan Çanak golle tanıştı. Diğer golü ise Trezeguet attı.

Sezona UEFA Avrupa Lig 2. Ön Eleme Turunda Ruzomberok'u eleyerek başlayan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turunda ise Avusturya'nın Rapid Wien takımına 1-0 ve 2-0'lık skorlarla yenilerek elendi. Avrupa'da yoluna Konferans Ligi'nde devam edecek olan bordo-mavililer , Trendyol Süper Lig'de ise Sivasspor deplasmanından 0-0'lık sonuçla ayrılırken , 5 maçta oynanan futbolla birlikte yeni transferlerde takıma beklenen katkıyı veremedi.

Yeni transferlerden Draguş ve Cihan golle tanıştı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Lig'nde oynadığı 4 maç ve Trendyol Süper Lig'de oynadığı 1 maçta 3 oyuncu golle tanıştı. 5 resmi müsabakada Karadeniz ekibi, yeni transferlerden Draguş ve Cihan Çanak'ın ayağından 1'er gol bulurken, diğer golü ise Trezeguet attı.

En çok süreyi Draguş aldı

Kadrosuna yerli ve yabancı olmak üzere resmi olarak 10 oyuncu katan Trabzonspor, Batagov dışında 9 oyuncusuna forma verdi.

Yeni transferlerden en çok süre alan ise Draguş oldu. 5 maçta ilk 11 başlayan oyuncu 365 dakika süre alırken 1 gol attı. 4 maçta ilk 11'de başlayan Lundstram ise 5 maçta forma giyerken 364 dakika süre aldı. 4 maçta ilk 11 başlayan Cihan Çanak ise 5 maçta forma giyen diğer isim oldu.

Oyuncu 307 dakika süre alırken 1 gol attı. 4 maçta ilk 11'de başlayan Ozan Tufan ise 5 maçta 297 dakika süre aldı. 5 maçta yedek kulübesinden oyuna dahil olan Nwakaeme ise 5 maçta da forma giydi. Oyuncu 114 dakika forma giyebildi. Pedro Malheirı ise 4 maçta ilk 11'de başladı ve 355 dakika süre aldı. 1 maçta ilk 11'de başlayan ve 4 maçta forma giyen Barisic ise 129 dakika sahada kaldı. Okay Yokuşlu ise 2 maçta 1lk 11'de başladı. 3 maçta 108 dakika forma giyerken, Stefan Savic ise forma giydiği 2 maçta ilk 11'de başlarken 136 dakika süre aldı.

Nwakaeme hazır değil

Şampiyonluk kadrosunda yer alan Nwakaeme, bu sezon başında tekrar Trabzonspor'a dönüş yapmıştı. Ruzomberok ile oynanan ilk maçta son 4 dakika, ikinci maçta ise 19 dakika forma giyen Nijeryalı oyuncu Rapid Wien ile oynanan son iki maçta ve Sivasspor ile oynanan maçta ise son 30 dakikalık bölümlerde oyuna dahil oldu. Son 3 maçta gol bulamayan bordo-mavililerde Nwakaeme müsabakalara hareketlilik getirse de skoru değiştirmedi.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (18)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri