Trabzonspor’da yıldız isim bekleneni veremiyor! Teknik edkibin dikkatini çekti

Trabzonspor’da Enis Bardhi bir türlü bekleneni veremiyor.

Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Enis Bardhi’nin performansında yaşanan düşüş, teknik ekibin dikkatini çekiyor.

Bardhi’nin sahadaki düşük formu, gerek taraftarlar gerekse teknik heyet tarafından beklentilerin altında olarak değerlendiriliyor. Özellikle maçlarda daha fazla sorumluluk alması beklenen Bardhi, şu ana kadar istenen seviyeye ulaşabilmiş değil.

Trabzonspor'da 3. sezonunu geçiren Bardhi, 2022-23 sezonunda İspanya'nın Mevante takımından 3 Milyon Euro'ya transfer edilen oyuncu bu sezon beklentilerin altında bir performans ortaya koydu. Avrupa ve Lig maçlarında forma giydiği 11 maçta gol atamayan oyuncu son iki sezonda forma giydiği 95 maçta 14 gol ve 7 asist yapmıştı.

Milli takım arasına girilirken Şenol Güneş’in oyuncunun dönüşü sonrası birebir bir görüşme yapacağı öğrenildi. Bu görüşmede, Bardhi’nin saha içindeki rolü, takıma nasıl daha fazla katkı sağlayabileceği ve performansını yükseltmek için atılması gereken adımlar ele alınacak. Güneş’in tecrübesiyle Bardhi’yi yeniden motive ederek, sezonun geri kalanında daha etkili bir oyuncu haline getirmeyi amaçladığı belirtiliyor.

Trabzonspor’un orta sahasında yaşanan sorunları çözmek adına elindeki mevcut kadroyla çözüm yolları arayan Güneş, Bardhi’nin toparlanması, takımın oyun temposuna olumlu bir etki yapacağını düşünüyor.

UEFA Uluslar Ligi, C Grubunda lider durumda olan Kuzey Makedonya takımıyla oynadığı iki maçta 2 gol atarak önemli bir performans ortaya koydu.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (17)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri